Over Studio Joko

Filosofie

Wij zijn Studio Joko, een creatieve studio gevestigd in Amsterdam. Met veel enthousiasme en knowhow ontwikkelen we creatieve content om merken te helpen met het creëren, verfijnen of opnieuw bepalen van een authentieke identiteit.

 

We werken op een open en intuitive manier -  een filosofie die terug te vinden is in alles wat we doen en maken. We observeren, en volgen trends en bewegingen op de voet om relevante maar zeker ook duurzame concepten te bedenken. Onze identiteit en ons werk wordt gekenmerkt door wat wij noemen een 'sophisticated kind of playfulness'

De studio

Wij zijn Debbie Trouerbach en Edith Scharloo. Het verhaal van Studio Joko begint bij slow design store Restored, waar we samen als collega’s ervaring op hebben gedaan en uiteindelijk Joko (vriendschap, in oud-Japans) zijn begonnen. Met dezelfde visie en waarden, besloten we onze creativiteit in concepten te verwerken en met gelijkgestemde creatieven en merken samen te werken. Debbie is met liefde toegewijd aan fotografie en art-direction, en Edith vult haar aan met haar ervaring in creatief schrijven, beiden met een scherp oog voor esthetiek, trends, mode en styling.

  • Studio Joko instagram
  • Studio Joko facebook
  • Black Pinterest Icon
Modecampagne voor studio cosima geproduceerd door studio joko
 
Studio Joko in Lanzarote

Onze diensten 

 

Fotografie ​& Art-direction

We creëren visuele verhalen in de vorm van seizoenscampagnes, look books, social media of e-commerce. We nemen het hele proces op ons; van art-direction en productie tot styling en postproductie.

Contentcreatie

We creëren digitale content voor social media en blogs door middel van fotografie, copywriting en creatief schrijven. 

Merkidentiteit

We vervaardigen of verduidelijken een merkidentiteit door het opstellen van een merkverhaal en guidelines in de vorm van een brand book. 

 

 

Styling

We gebruiken styling als een manier om een merkidentiteit te definiëren; variërend  van styling voor modecampagne's en look books tot productfotografie. 

We komen graag in contact met merken en creatieven die zich verbonden voelen met ons werk en gedachtegoed.

Voor meer informatie of om gewoon even een praatje te maken:

 

Let's get in touch!